2.Stevnet i Storfjellkarusellen 2019

2.Stevnet i Storfjellkarusellen 2019

Sannidal JFF arrangerte søndag(10.Mars) årets andre stevne i storfjellkarusellen 2019.

155 skytterne stillte til start i strålende vær på storfjellkarusellens andre stevne. Dagens stevne var også Landsdelsmesterskap for region sør. Svein Jørund Githmark gjør det alle tror er umulig å blir stevnevinner med 150poeng og 25 i skille på selveste NM-løypa.

Landsdelsmesterskap «region sør 2019»

Etter finaleskyting og flere ommskytinger blir Svein J. Githmark Landsdelsmester. Like bak var Tore Harry Halvorsen som fikk med seg sølvet og Leif M. Saga  som tok bronse.

Andre skyttere som imponerte i dag:

-Trond Rugnes(JA) smeller til med 150 poeng og 19 I skille og blir nr.2 totalt på dagens stevne. Han blir dermed eneste jegerskytter som får med seg 150 poeng fra Sannidal.

-Daniel Lavrantsen(D1) fortsetter storskytingen og viser at han blir å regne med denne sesongen. Idag hadde han 148 poeng og 17 I skille. 

-Mathias Rui Andersen(D1) er et navn å merke seg. Han imponerer stort under dagens stevne med 148 poeng og 13 I skille.

-Kristian Sandås(JA) er fast på toppen av lista blandt jegerskytterene. Inget unntak på dagens stevne, så med 148 poeng og 20 I skille henger han godt med sammenlagt.

 

(Vi har desverre problemer med siden så vi får ikke lagt til vedlegg. vi jobber med å få dette I orden. Resultatliste fra dagens stevne er å finne på vår hjemmeside.

 

Stengt for kommentarer.