1.Stevnet i Storfjellkarusellen 2018

1.Stevnet i Storfjellkarusellen 2018

Sannidal JFF arrangerte i dag(25.Februar) årets første stevne i storfjellkarusellen 2018.

Til tider Kraftig snøvær gjorde skyteforholdene krevende for de 125 skytterne som deltok på dagens stevne. Terje Terjesen, Marcus Langmyr og Bjørn Heimholt trosset forholdene best under dagens stevne og endte utrolig nok helt likt med 150 poeng og 24 i skille. Vi kan dermed gratulere alle tre med delt stevneseier.

Andre skyttere som imponerte i dag:

– Aarnstein Lurås(JA) ble stevnets beste «Jeger» med imponerende 148 poeng.

– Svein Jørund Githmark(A) holdt nervene under kontroll på dagens stevne og endte med 150poeng og 23 i skille

-Tore Harry Halvorsen(B) imponerer stort under dagens stevne med 150poeng og 21 i skille.

Resultater klassevis

(Det kommer desverre ikke noen «totalliste» ut fra dette stevnet og skillefiguren har ikke kommet med på resultatlistene. Vi beklager dette på det sterkeste. Det oppsto tekniske problemer i sekreteriatet under stevnet og vi har prøvd å rettet alle feila vi har fått melding om i ettertid. Skulle du fortsatt finne en evt.feil så meld gjerne fra om dette til tlf: 94161392, så får vi rettet dette på sammenlagtlista.)

Stengt for kommentarer.