4 og 5.Stevne i Storfjellstuten 2017

4 og 5.Stevne i Storfjellstuten 2017

Torsdag 12.Mai arrangerte Drangedal JFF det fjerde stevne i storfjellstuten 2017.

23 skyttere fant veien til Drangedal sitt kveldsstevne på elgbanen. Torbjørn Haugan ble stevnevinner med 99(15).

Dette stevnet var også fylkesmesterskap for Telemark. Etter at finalen var gjennomført ble Torbjørn Haugan fylkesmester med 123 poeng, Odd Bakken ble sølvvinner og Tor Oddvar Ramsvik tok bronsemedaljen. Lagskytinga ble vunnet av «Sauherad 1»,  «Saueherad 2» tok sølvet og «Levangsheia 1» tok bronsemedaljen.

Resultater totalt

FM med finale

Lag-FM

 

Fredag 13.Mai arrangerte Sannidal JFF det femte stevne i storfjellstuten 2017.

20 skyttere møtte opp for å måle krefter på kveldens elgbanestevne i Sannidal. Marcus Langmyr ble stevnevinner med 100(15). Storfjellstuten ledes nå av Marcus Langmy med 298 poeng før det siste stevnet i karusellen(26.Mai i Sannidal).
Resultater totalt
Sammenlagtliste storfjellstuten5/6 
Nytt i storfjellstuten 2017
Etter at siste stevnet er gjennomført skal det skytes en «5-skudds» finale på løpende elg. Alle skyttere som har minst et stevne hos hver arangør er kvalifisert til finalen. Finalen vil bli gjennomført umidelbart etter at siste stevnet er gjennomført.
Stengt for kommentarer.