6. Stevnet i Storfjellkarusellen 2017

6. Stevnet i Storfjellkarusellen 2017

Gjerstad JFF arrangerte i dag(17.April) årets sjeyye stevne i storfjellkarusellen 2017. 

Under dagens stevne i Gjerstad stilte hele 134 skyttere til start i drivende snøvær. Ei krevende løype og vanskelige skyteforhold gjorde dagen vanskelig for mange av skytterene. Terje Terjesen presterte idag mesterveret 150 poeng og 25 i skille og ble stevnevinner for andre gang i storfjelkarusellen 2017.

Storfjellkarusellen 2017 ledes nå av Marcus Langmyr med 596 poeng, Svein Jørund Githmark er nr.2 med 592 poeng og Terje Terjesen er nr.3 med 590 poeng.

Dette stevnet var også fylkesmesterskap for Aust-Agder. Kvalifiseringsgrensa for finalen ble idag 138 poeng og 12 mann møtte opp til finaleskyting i meget kraftig snøvær. Etter at en vanskelig finale var gjennomført ble Svein Jørund Githmark fylkesmester i Aust-Agder 2017 med feilfrie 200 poeng, Marcus Langmyr ble sølvvinner og Terje Terjesen tok bronsemedaljen. Lagskytinga ble vunnet av «Froland 1» med Emil Hurv, Lars A. Ravnåsen og Terje Terjesen, «Gjerstad 1» tok sølvet med Marcus Langmyr, Elin Ellingsvik og Geir Emanuelsen. Det skulle egentlig vært gjennomført en omskyting om bronsemedaljen mellom  «Gjerstad 2» og «Lillesand og Birkenes», men siden ingen av lagene var fulltallige når ommskytingen skulle gjennomføres ble det avgjort på skillefiguren. «Gjerstad 2» tok dermed bronse.

Andre skyttere som imponerte idag

– Alexander Hansen(JA) ble stevnets beste jegerskytter med imponerende 146 poeng og 22 i skille.

Resultater totalt

Resultater klassevis

Finale FM(Aust-Agder)

Lagskyting FM(Aust-Agder)

Sammenlagt storfjellkarusellen 6/8

Stengt for kommentarer.