Finalen i storfjellkarusellen 2016

Finalen i storfjellkarusellen 2016

Gjerstad jff arrangerte idag (1.Mai) årets siste stevne i storfjellkarusellen 2016 i strålende vær.

Idag deltok 171 skyttere på det velkjente «1.Mai stevnet» i Gjerstad. Denne sesongens tre beste skyttere i storfjellkarusellen Svein Jørund Githmark, Marcus Langmyr og Terje Terjesen var de eneste tre skytterene som presterte mesterverket å skyte fullt hus på dagens krevende løype. Siden alle tre hadde 23 i skille ble stevneseieren delt.

Etter 8 av 8 fullførte stevner i storfjellkarusellen ledet Marcus Langmyr og Svein Jørund Githmark med 598 poeng foran Terje Terjesen med 590 poeng. Det var så duket for en hard kamp om gull, sølv, bronse og et stikk i vandrepokalen.

Etter finaleskytingen ble Svein Jørund Githmark fra Lillesand og Birkenes JFF vinner av storfjellkarusellen 2016 med 644 poeng, han sikret seg da sitt tredje stikk i vandrepokalen og vant denne til odel og eie. Marcus Langmyr endte på 639 poeng etter å ha skutt et skudd før ild i finalen, han måtte da nøye seg med sitt fjerde sølv i storfjellkarusellen. Uten denne feiltagelsen hadde det blitt omskyting om gullet. Terje Terjesen endte på 636 poeng og sikret seg bronseblanketten.

Blankettvinnere 2016

-Beste Jeger: Kristian Sandås

-Beste Junior: Emil Hurv

-Beste Sporter: Svein Jørund Githmark

-Beste Veteran: Othar Hvaal

-Beste Rekrutt: Daniel Lavrantsen

-Beste Dame: Anneline Tangen

Tusen takk til vår hovedsponsor Jakt og friluft.

 blankettvinnere storfjell 2016

Resultater totalt(stevnet)

Resultater klassevis(stevnet)

Resultater sammenlagt i storfjellkarusellen 2016

Resultater sammenlagt etter finaleskyting

Vinnere av trekkepremier

Stengt for kommentarer.