4.stevnet i Storfjellkarusellen 2016 (Landsdelsmesterskap)

4.stevnet i Storfjellkarusellen 2016 (Landsdelsmesterskap)

Gjerstad jff arrangerte 28.Mars årets fjerde stevne i storfjellkarusellen 2016, dette stevnet var også landsdelsmesterskap for «region-sør».

Under dagens stevne i Gjerstad trosset hele 154 skyttere regnværet og stillte til start. Svein Jørund Githmark ble stevnevinner for tredje gang i storfjellkarusellen 2016, denne gangen hadde han 150 poeng og 24 i skille.

Storfjellkarusellen 2016 ledes nå av Marcus Langmyr med 448 poeng, Espen Langmyr ligger som nummer to med 440 poeng og nummer tre er Terje Terjesen som har 436 poeng. Så kampen om ett napp i vandrepokalen er på ingen måte avgjort.

Dette stevnet var også landsdelsmesterskap for Agder, Telemark og Vestfold. Etter mye god skyting under stevnet ble det to finalelag med 138 poeng som laveste poengsum. Etter finaleskyting ble Marcus Langyr fra Gjerstad JFF vinner av landsdelsmesterskapet 2016, nummer to ble Svein Jørund Githmark fra Lillesand JFF og nummer tre ble Torbjørn haugen fra Sauherad JF. Gjerstad JFF(Marcus Langmyr, Espen Langmyr og Kjetil Eskeland) vant også lagskytingen i landsdelsmesterskapet forran Skien JFF og Lillesand JFF.

Andre skyttere som imponerte under dette stevnet

– Daniel Lavranztsen imponerte alle under dagens stevne med 150 poeng og 25 i skille i rekruttklassen, dette er virkelig en lovende skytter vi kommer til å se mer av i åra fremmover.

– Torbjørn Haugen(D2 skytter) sikter seg inn mot «årets beste junior» med dagens imponerende skyting, hele 146 poeng og 19 i skille endte han på.

Resultater Totalt

Resultater klassevis

Lagskyting LM

Finaleskyting LM

Storfjellkarusellen sammenlagt

Stengt for kommentarer.