Kjetil Eskeland Jr. vant årets Storfjellkarusell etter en spennende avslutning i Drangedal i dag 9.mai. Det ble en hard kamp mellom Kjetil og Bjørn L. Vorre fra Lardal, men det var nok litt nerver inne i bildet i dag og begge skjøt dårligere enn normalt, så dermed ble det første stevnet i Drangedal tellende og der var Kjetil best med 148p. og han ble dermed en klar vinner av årets karusell!

Les mer for dagens resultater, bilder og gavepremietrekning!

Totalt i karusellen deltok 454 skyttere og hele 115 av disse har deltatt på 1 stevne hos hver arrangør og var dermed med i trekningen av flere flotte gavepremier. Det var såklart knyttet størst spenning til hvem som skulle vinne hovedpremiene; 3 gavekort og en Schultz & Larsen med KKC-skjefte som ble levert i samarbeid med Jakt og Friluft i Arendal.

Se en liste over alle vinnerne av gavepremier her: Gavepremier 2010. Vi retter en stor takk til alle som har deltatt med gavepremier!

Vinnerene av hovedpremiene ble Andreas Ausel (gavekort på kr 1000,-), Anne Line Tangen (gavekort på kr 1500,-) og Åsmund Tveit (gavekort på kr 1500,-). Vinneren av geværet ble Karl Johnny Jakobsen fra Levangsheia!

Resultater er lagt ut og noen bilder fra i dag kan sees under.

Klikk på bildet større versjon!

Kjetil Eskeland fikk fortjent applaus som årets vinner!

Karl Johnny Jakobsen ble den heldige vinneren av årets hovedpremie, en Schultz & Larsen med KKC-skjefte. Her sammen med leder Kjetil Brødsjø.

Kjetil Eskeland var en stolt vinner etter dagens stevne!

Karl J. Jakobsen vant rifla, mens Andreas Ausel og Anne Line Tangen vant gavekort (Åsmund Tveit var ikke til stede).

Hovedpremievinnere: Karl Johnny, Andreas og Anne Line.